Krussedull

"Tannkjøttet og nesen var tørket inn. De stramme leppene og de innhule øynene - avlange, katteaktige, ikke helt menneskelige - ga ansiktet et snerrende og dyrisk preg."

Det var bare for å gi dere et lite innsyn om hva jeg driver om dagen, hehe.

 

Man vet at når politiet ler av underskriften din, da er det på tide å skaffe seg en ny en. Jeg var og skaffet meg nytt pass her om dagen, da jeg måtte skrive under. Underskriften min er jo bare helt vanlige bokstaver. Det jeg ikke tenkte på var at jeg må ha det samme passet i 5 år, noe som gjør at jeg kommer til å gå rundt til jeg er 20 med en underskrift som en 3åring. Derfor så tenkte jeg at jeg nå kunne øve meg litt på en underskrift. Det funket dårlig. Her ser dere resultatet:

Har hørt at underskrifter skal nesten være umulig å lese, det tror jeg ikke jeg har noe problemer med. Det siste det var et forsøk på å skrive navnet mitt, før jeg ga opp å lagde det til en krussedull. 

-bethbeth

 

3 kommentarer

Stepsisterss

09.jan.2012 kl.19:30

søt blogg!

Niina

09.jan.2012 kl.19:36

Haha,likte det siste ;)

i r l i n

09.jan.2012 kl.21:41

hehe, ;D

Skriv en ny kommentar

Amalie, Elisabeth, Mariann og Iselin

15, Nannestad

Hei! Vi er fire jenter fra Nannestad, som går siste året på ungdomsskolen. Vi bor på bondelandet å har kuer til naboer. De liker vi å kose med på en varm sommerdag. Må bare nevne at vi også snakker en søt dialekt. Vi liker veldig godt is, det er godt. Vi liker taco litt å. Å brus. +at vi er kule. Eller vi tror vi er det. Nå er det ikke noe mer å si. Vi elsker dere hele gjengen, hade

Kategorier

Arkiv

hits