Hei søtinger!

Nå skal jeg snart vært flink å øve til rle prøve, men måtte jo titte innomm bloggen en liten tur først. Kan ikke bruke så lang tid da, for sitter noe borti hjørne og venter på meg, for gjett hva fant i veikanten på vei hjem? En tøffel! Så nå har jeg to, hehe. 

Alt gikk fint og flott helt fram til han tok godteriet mitt! Og i tillegg vil han ikke gi meg en iphone til jul. Ekke mye snill han der. Fint at han er kjekk da, hvis ikke hadde jeg lagt han tilbake i veikanten.

Men så reddet jeg dagen på egenhånd når jeg fant en namnam pakke med kos sjokoladepudding i kjøleskapet. Glad i livet ♥ Delte halvparten da, som den snille personen jeg er!

Poster video fra Eiker open senere idag, så titt innom!

Ha en fin dag søtinger! 
-Nussnuss Bolla


 

 

3 kommentarer

Thea

29.nov.2011 kl.16:40

haha, herlig :-)
Haha ;D

s0lh3im

29.nov.2011 kl.18:49

Kjempe fin blogg! :)

Skriv en ny kommentar

Amalie, Elisabeth, Mariann og Iselin

15, Nannestad

Hei! Vi er fire jenter fra Nannestad, som går siste året på ungdomsskolen. Vi bor på bondelandet å har kuer til naboer. De liker vi å kose med på en varm sommerdag. Må bare nevne at vi også snakker en søt dialekt. Vi liker veldig godt is, det er godt. Vi liker taco litt å. Å brus. +at vi er kule. Eller vi tror vi er det. Nå er det ikke noe mer å si. Vi elsker dere hele gjengen, hade

Kategorier

Arkiv

hits