Champions look better in blue!

Nå har jeg kommet hjem fra Eiker Open i Drammen, og det har vært en herlig dag! Dette var min første konkurranse som senior, og min første konkurranse som flyer! Vanligvis har jeg alltid stått på bakken, men nå skulle jeg opp i lufta, og jeg var d.r.i.t nervøs!

Men så skjedde det noe som klarte å 678 hakk ned.Vanligvis når man er på oppvarming før man går på matten pleier ofte ting å ikke gå så bra, men når vi varmet opp idag så sto alt bedre enn det noen gang har stått før! Man merket at hele laget ga alt for at dette skulle gå og hver enste person kjempet like hardt! Alle var der for hverandre og roet hverandre ned, og for første gang i cheerhistorien min var jeg ikke et komplett nerverak før jeg skulle ut på matta. Jeg bare gledet meg til å vise frem Lakers, hvor hardt vi hadde jobbet og hvor stor utvikling vi har hatt! Og det var helt utrolig å komme ut på matta og bare ha det dritgøy. Jeg er så stolt over hele Lakers, ikke bare Shining Star, men Super star (all female laget vårt) og Starlets og Starburst også(Group Stuntene våres).


Super star 


Shining sta

JegHar aldri vært mer stolt av å være blå og å gå på Lakers! Det er virkelig etter min mening det beste laget jeg kunne tenkt meg å gå på, med et unikt samhold! Vi har hatt utrolig progresjon, og vi backer hverandre alltid opp. Vi jobber sammen for at alle skal bli like gode, og alle får muligheten til å utvikle seg. Jeg eslker å gå på Lakers, og å være på trening med Lakers er det beste i jeg vet ♥ Så ønsker jeg Junior masse masse lykke til imorgen, rock den matta!

-Nussnuss Bolla!

2 kommentarer

Ina

27.nov.2011 kl.00:47

ÅÅ, så braaa :D kom dere på noen plass?

Ingrid

27.nov.2011 kl.14:04

stilig, fine bilder <3

Skriv en ny kommentar

Amalie, Elisabeth, Mariann og Iselin

15, Nannestad

Hei! Vi er fire jenter fra Nannestad, som går siste året på ungdomsskolen. Vi bor på bondelandet å har kuer til naboer. De liker vi å kose med på en varm sommerdag. Må bare nevne at vi også snakker en søt dialekt. Vi liker veldig godt is, det er godt. Vi liker taco litt å. Å brus. +at vi er kule. Eller vi tror vi er det. Nå er det ikke noe mer å si. Vi elsker dere hele gjengen, hade

Kategorier

Arkiv

hits