Oss blondiner

Heey, vi er fire blondiner som går 10. klasse på Nannestad ungdomskole! Vi koser oss her på det fine bondelandet vi bor på. Amalie og Iselin har kjente hverandre siden 1. klasse, og Mariann og Elisabeth siden 4. klasse. Vi begynte i samme klasse i 8. klasse, og siden da har vi vært gode venner! Så nå bestemte vi oss for og lage en blogg, og vi kommer til å blogge om alt mulig, fra hverdagen til øde nannestad og trening. 


Dette er Amalie, vi pleier å kalle henne for bolla, fordi vi synes hun er feit og liten. Hun er en supersøt, herlig, morsom og sykt sta til tider. Hun har en kjæreste som heter Krister, vi pleier å kalle han for Krister. Hun elsker cheerleading og være med venner og kjæresten sin, og bloggen da selvfølgelig! Hun er bitteliten og vi erter henne veldig mye for det, noen ganger begynner hun å gråte, men det bryr vi oss ikke noe om.


Dette er Elisabeth, men vi pleier å kalle henne for eli eller bethbeth. Hun har ikke en kjæreste som heter Krister, men hvis hun hadde hadde vi nok kalt han for Krister. Eli har verdens søteste latter, så vi har tenkt til å ta den opp å legge den ut en gang. Hun er en supersøt jente som alltid er glad, og sprer masse glede! Hun blir aldri sur, aldri! Og det er litt irriterende til tider. Men vi er glad i henne fordet. Til tider. Elisabeth elsker å drive med skiskyting, og hun er en treningsnarkoman! Så pass opp for blogging om kosthold og trening..


Dette er Mariann, men vi kaller henne for Rassen, fordi etternavnet hennes er Rasen. Hun kan veldig være fjern og tenker ikke så mye før hun snakker noen ganger, men hun er en utrolig god og støttende venn "og en god treningsbuddie" - Eli. Hun drev også med skiskyting før, og det var sånn hun og Elisabeth ble kjent. Men nå trener hun mest på egenhånd. Hun er en veldig veldig super herlig jente, og vi er utrolig glad i henne!


Heisann, Iselin har blader i håret, og det er hun søt med, som hun alltid er. Nesten. Vi kaller henne for Issy eller issepuuzx3 som hun heter på skybyen, legg henne til! Hun elsker å danse, og det har hun gjort siden hun var liten. Hun bor midt uti ødemarka, til og med mer øde enn oss andre. Hun bor blandt elger, kuer og skog. Hun har et super søtt smil som sprer smil til alle andre sine munner! Iselin er gæren, helt syk i hodet, crazy. Neida, bare litt anderledes. 
 

11 kommentarer

Ida

19.nov.2011 kl.00:52

Virker som noen søte jenter hele gjengen :) ser frem til flere innlegg

kristine

19.nov.2011 kl.01:04

SV: Takk for kommentaren. Synes det fungerte bra på meg også. ha en fin helg videre :)

UmAyWoNdAaAa

19.nov.2011 kl.03:08

Neh sett på makan tell flott ungdom nu tell tider altså...

forventer masse flotte innlegg!

- UmAyWoNdAaAa

Marte ♥

19.nov.2011 kl.10:28

kjempe kul blogg! dere er veldig fine:-)

- Daniela

19.nov.2011 kl.12:33

Fin blogg!

SV: Takk for kommentaren :D

Ina

19.nov.2011 kl.13:46

fine dere er, jenter! :D

Krister

19.nov.2011 kl.14:59

Bra blogg, ikke for mye og ikke for lite.

dere er shempe flinke jenter <3333333333333 spessielt deg amalie

PaperflyFoto

19.nov.2011 kl.20:29

Lakers har så sykt fine farger! elsker fargen i cheerleading, det gjør det så mye finere å se på!

hemmelig beundrer

20.nov.2011 kl.20:51

dere er hotte <3 hilsen hemmelig beundrer ;)

Mathilde Walberg Hofseth

23.nov.2011 kl.02:34

genialt!

caroline solberg

10.jan.2012 kl.15:14

dere er søte!! :D

Skriv en ny kommentar

Amalie, Elisabeth, Mariann og Iselin

15, Nannestad

Hei! Vi er fire jenter fra Nannestad, som går siste året på ungdomsskolen. Vi bor på bondelandet å har kuer til naboer. De liker vi å kose med på en varm sommerdag. Må bare nevne at vi også snakker en søt dialekt. Vi liker veldig godt is, det er godt. Vi liker taco litt å. Å brus. +at vi er kule. Eller vi tror vi er det. Nå er det ikke noe mer å si. Vi elsker dere hele gjengen, hade

Kategorier

Arkiv

hits